dobry den , je cena za zhotovenie bleskozvodu ale iba stresnej casti na klasickej A-ckovej streche ,dom je 9x9 metrov dvojposchodovy... normalna???cena iba za pracu... :-|
doors454 - je to vela...bezne to vychadza tak, ze kolko za material tolko za pracu.
originalx - na teba mam iba jedno--- si pekny B.....!!! chod ty pracovat za 2€.
Tieto prace su nebezpecne zalezi aj aky je tam sklon atd.ak nahodou znej spadne pri najlepsom bude PN mesiac a viac pri najhorsom bude na voziku alebo ho hned vezme pieta.
Cena práce aspon umna nikdy nie je tolko čo materiál .Cena práce sa odvíja od velkosti a zložitosti konkrétneho bleskozvodu ...takže ak je strecha strmá ,vysoká a nedá sa napr vysunúť škridla tak je cena aj ok.
normal cena je okolo 10,- € za hodinu / technik. Obrovsky rozdiel je v cenach na vychode a na zapade. Bleskozvod v Michalovciach bude o 50% lacnejsi ako v Bratislave.
doors,
ked sa ti cena nezdá... treba si vyhrnút rukávy ... a sprav si to sám, budeš platit iba za materiál a za revíziu,
niečo si naštudovať niečo popýtať a máš to 8-)
treba skúsiť... potom napíš ako si dopadol :)
Robert
@54andreas ked to budes robit za 100,- tak koncim s pracou, ktoru robim a hned ta zamestnam, zarobis si aj 1000 za mesiac aj viac ked budes sikovny :-) a ak mas viac takych pracovitych ludi ako ty, tak daj vediet :-)
Táto otázka je irelevantná, nakoľko údaj "strecha je Áčková, dom 9x9 dvojposchodový" má výpovednú hodnotu asi ako "zelené kombičko s BL značkou". Treba foto, projekt, nákres - čokoľvek zodpovedajúce realite. Keby ste mali aspoň návrh projektu vo fotoblogu...
Tento víkend sme zrealizovali bleskozvod. Bungalov 14x12m, mal som mladých chalanov z Oravy. Práca, materiál, meranie, revízna správa. Absolútne korektný a profi prístup, ďakujem. Hotoví boli za 5 hodín, nakomplet za 280€.
Valbova strecha 10x15m, 4 zvody, 2 zberace, zasekane do trubiek do steny domu + revizne krabice 500€, vratane materialu. Mne sa to zdalo primerane, sam by som po tej streche nebehal. A vyzera to super, pretoze som videl aj dost otrasnych bleskozvodov, ale mozno boli lacne:)
a to nikto z vas nerata bleskozvod v zakladoch .mi mame bungalov 13x14 podpivniceny a hromozvod len v zakladoch material +praca stal 300eur po znamosti .vsetko zalezi od mnozstva materialu kolko ho tam date. ci tak ako treba alebo len akoze
bambulka722 tak choď na strechu a tie drôty si natiahni sama. Môžeš to spraviť aj špagátami, vyjde to lacnejšie.Ak sa ti zdá veľa predošlej odpovede, že 500 euro je veľa, nech ťa blesk a remeselníci obchádzajú zďaleka. :-|
Obnovujem tému.Vie mi niekto posunúť dobrý kontakt na firmu,ktorá realizuje bleskozvody aj s revíznou správou za rozumnú cenu? Dostala som ponuku na 1200€ co sa mi zdá dosť prehnaná cena. Je to okolie okresu Malacky.