Odpoveď na príspevok od dusancinkota:
Zdravím, chcel by som vedieť názor na danú situác… @dusancinkota Daj foto rozvádzača s ističom...Odpoveď na príspevok od dusancinkota:
Zdravím, chcel by som vedieť názor na danú situác… @dusancinkota to si sa len preto zaregistroval na známe meno?Odpoveď na príspevok od dusancinkota:
Zdravím, chcel by som vedieť názor na danú situác… @dusancinkota Jednoznačne vymeniť istič. Ten nemá čo iskriť. 3-eurová investícia Ťa predsa nezruinuje a je to jednoduchšie, než tu vypisovať a očakávať zázračne rady od veštcov z krištálovej gule.Odpoveď na príspevok od petersd:
@dusancinkota Jednoznačne vymeniť istič. Ten nemá… @petersd už jeho otázka je blbosť , kto má v rozvádzači rozdvojku?Odpoveď na príspevok od duzu:
@petersd už jeho otázka je blbosť , kto má v rozv… @duzu pisal o zasuvke "..vysunutí rozdvojky zo zásuvky.."Odpoveď na príspevok od richard71:
@duzu pisal o zasuvke "..vysunutí rozdvojky zo zá… @richard71 chytrák a kde inde použiješ rozdvojku?a zároveň videl ako iskrí istič, tak kam pozeral?dopredu na istič?ak len počuješ nevieš že iskrí