Odpoveď na príspevok od filip288:
Dobrý večer panove, mám otázku mám doma indukčnu … @filip288 mam to tak isto a nic nevyhadzuje. Moja ma max prikon tusim 7,2kW pozri kolko ma tvoja? To od zaciatku tak robi, ci az teraz zacalo?Odpoveď na príspevok od nicearty:
@filip288 mam to tak isto a nic nevyhadzuje. Moja… @nicearty som zle napísal v hlavnom príspevku, 3 roky ma indukčná a až teraz začala robiť zlobu, od začiatku roka vyhodila 2-3x ističe.Odpoveď na príspevok od filip288:
Dobrý večer panove, mám otázku mám doma indukčnu … @filip288 tym "istice" myslis naozaj viac isticov, alebo len ten jeden 3f istic?Odpoveď na príspevok od minoo:
@filip288 tym "istice" myslis naozaj viac isticov… @minoo no v podstate "všetky" keďže máme v byte jeden prúdový chránič na celý byt.Odpoveď na príspevok od filip288:
@nicearty som zle napísal v hlavnom príspevku, 3 … @filip288 tak potom skontrolovat zapojenie v rozvadzaci aj na doske, ine ma nenapada.Odpoveď na príspevok od filip288:
@minoo no v podstate "všetky" keďže máme v byte j… @filip288 no je rozdiel ci vyhodi istic alebo chranic... Nevykypela polievka dakedy?Odpoveď na príspevok od minoo:
@filip288 no je rozdiel ci vyhodi istic alebo chr… @minoo no nič nevykypelo vyhodil hlavný istič a prúdovýOdpoveď na príspevok od filip288:
@minoo no nič nevykypelo vyhodil hlavný istič a p… @filip288 zacina mi byt jasne, ze k diagnoze sa nedopracujeme, tak len pockaj na elektrikara...Odpoveď na príspevok od minoo:
@filip288 zacina mi byt jasne, ze k diagnoze sa n… @minoo ďakujem aj takOdpoveď na príspevok od filip288:
Dobrý večer panove, mám otázku mám doma indukčnu … @filip288 1. "Unavený" istič 2. "Unavený" chránič 3. Zlý kontakt na trase istič - varná doska 4. Poškodená varná doska 5. Nieje začo.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@filip288 1. "Unavený" istič 2. "Unavený" chrán… Ďakujem všetkým elektrikár bude ráno k dispozícii.Odpoveď na príspevok od filip288:
Ďakujem všetkým elektrikár bude ráno k dispozícii. @filip288 ako to dopadlo? tipujem problém- doska vyhadzuje prúdový chránič, nie istič. Zatieklo pod dosku elektroniky a blúdivý prúd našiel zemičku..Odpoveď na príspevok od zicher:
@filip288 ako to dopadlo? tipujem problém- doska … @zicher problém bol v doske