Odpoveď na príspevok od lukas20:
A ešte otázka.....aký by sme doporučili kábel od … @lukas20 podla schemy CYKY-J 4x10 + PE vodic CY 16 na uzemnenie. Na napajanie 400V zasuvky podla istenia ale predpokladajme ze uplny standard CYKY-J 5x2,5 (alebo CYSY) na 16AOdpoveď na príspevok od lukas20:
A aký by ste doporučili kábel na napájanie 400V z… @lukas20 podľa nominálneho prúdu zásuvky zvoliť istenie a následne aj kabelážOdpoveď na príspevok od lukas20:
Reparát @lukas20 PEN zbernicu by som preložil na pravý stranu hneď medzi prívod a zvodič prepätia, aby sa tam nevytvárali slučky, ktoré by mohli generovať energetické pole pri výboji a ešte samotný PEN prepäťovky pripojiť na HUS pomocou vodiča s prierezom aspoň 16mm2Odpoveď na príspevok od neutrino:
@lukas20 podla schemy CYKY-J 4x10 + PE vodic CY 1… @neutrino podľa mňa lepším štandardom na 400 V zásuvku je CYKY 5 x 4 mm2Odpoveď na príspevok od petersd:
@neutrino podľa mňa lepším štandardom na 400 V zá… @petersd ako pisal merak a v podstate aj ja je dolezite zvolit spravny prierez na zaklade isteniaOdpoveď na príspevok od neutrino:
@petersd ako pisal merak a v podstate aj ja je do… @neutrino S hrubším prierezom funkčne nikdy nič nepokazíš