Odpoveď na príspevok od peternovak21:
Caute, je dobre robit elektroinstalacne prace az … @peternovak21 volaj elektrikárovi a spýtaj sa ho.Odpoveď na príspevok od peternovak21:
Caute, je dobre robit elektroinstalacne prace az … @peternovak21 ja som práve kvôli úspore času dával značnú časť kabeláže do podlahy pod poter.. Najskôr som si naťahal el. rozvody, až potom robil potery. Frézovanie do stien a nie je žiadna sranda- hluk, prach, pracnosť, treba to upevniť do drážok a nakoniec ešte zapucovať.. Každý ušetrený meter frézovania sa počíta.Odpoveď na príspevok od peternovak21:
Caute, je dobre robit elektroinstalacne prace az … @peternovak21 napríklad ja po podlahe nemám ani kúsok kábla a ani kúsok trubky... Ale to som robil sebe a viem prečo. Keď robíme inštalácie u zákazníkov, samozrejme ideme veľkou časťou káblov po zemi...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@peternovak21 napríklad ja po podlahe nemám ani k… A preco? (zvedavo sa pytam, nie rypacne)Odpoveď na príspevok od minoo:
A preco? (zvedavo sa pytam, nie rypacne) Ked sa niečo poserie, tak je ľahšie rozbiť kúsok steny, ako rozbíjať dlažbu, poter s roksormi a hľadať pod tým problém. Ale pravdepodobnosť poškodenia je veľmi nízka, ak nie nulová, ak si to svojou hlúposťou nepoškodíš sám. Aspoň čo elektroinštalačných káblov týka. U vykurovacích rohoží je tu už hroršie.