Dorobenie svetla nad zrkadlo

zdarvim dole podla fotky potrebujem dorobit este jedno svetlo nad zrkadlo.. zatial je to holy ytong no kavle su uz zasadrovane a tak by som to chcel s co najmensim vysekavanim.. Povodne to maly byt 2 nezavisle svetla na dvoj vypinac teraz chcem aby to boli 3 svetla na 1 vypinac (svietia stale spolu) Ako to dorobit? napada ma ci jednu vetvu kabla nenapojim ako keby na seriu (ze zasekam do steny iba take ucko ako ked sa v strope napajaju bodovky na jeden kabel alebo ako navrhujete? Vysekav to von a nataihnut nove sa mi nevhce prasnost uz nieje velmi ziadana (len tato mistost je neurobena ostatne ano..) Vdaka
Odpovedať
tu je foto
Odpovedať
@fotox3 Z jedného kábla (pravého alebo ľavého) potiahni z miesta svietidla vodorovne kábel na dorobenie 3. svetla. Vo vypínači spojíš oba káble a budeš ich zapínať spolu. Miesto dvojvypínača tam dáš obyčajný typ 1.
Odpovedať
@chrobak7 cize napr k pravenu kablu ako je sucasne svetlo iba prolozim kabel 3x1.5 aby trcal zo steny rovanko ako ten uz zabudovanu (budu tam potm trcat 2 kusi pri sebe a druhy koniec vyvediem v mieste kde chcem nove svetlo) tak by to malo byt?
Odpovedať
@fotox3 Áno. Alebo daj na stenu jedno dlhšiu vodorovnú drevenú dizajnovú lištu (dosku), pod ktorú schováš káble a na tú lištu upevníš svietidlá. Potom nemusíš sekať kábel do steny.
Odpovedať
Profilova fotka
Dorob to ze potiahnes kabel vodorovne zo svetla. Napajaj paralelne nemusi seria ledky rozsvizsvietit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?