Odpoveď na príspevok od miroo115:
Dobrý deň chcem sa opýtať čo by to mohlo byť za z… @miroo115 mne hneď napadlo plot skontrolovať, či nemáte tam dáku dieru, kade by mohlo nejaké zviera preliezť. ale je mi čudné, že tie zvyšné sú len zranené a nie tiež usmrtené. stihli ujsť?Odpoveď na príspevok od jozef7591:
@sucho_22 ďakujem vám krásne výbeh je už oplotený… @jozef7591 Akú smolu má ten jastrab? Veď si mu len zatvoril bufet, kde chodil na obedy. Posunie sa vedľa, ku nejakému Tvojmu susedovi ... Keby sa toto, čo Tebe, prihodilo mne, ver, že nejako by som ho odchytil,... a potom by som Ti rozprával o "smole" toho jastraba. A keby sa nedarilo odchytiť, stále existujú silné, presné vzduchovky, flóbertky, kuše a pod... Vtedy je to smola jastraba!Odpoveď na príspevok od nicholiacik:
no mne to takisto len na zviera vychadza, pripadn… @nicholiacik To si neviem predstavit, z akeho dovodu by nejaky clovek toto robil zvieratam. To uz keby ich chcel aspon ukradnut alebo co, ale nie takto dokalicit. To bude jedine zviera.Odpoveď na príspevok od nicholiacik:
no mne to takisto len na zviera vychadza, pripadn… @nicholiacik osobne si myslim, ze clovek by si tu sliepku vzal. to by uz musel byt fakt naruseny, ak by mu slo o to, len uskodit, zabit a este aj nechat tak. podla mna to bola kuna, liska, macka, proste tych lovcov zo zvieracej rise mohlo byt viacejOdpoveď na príspevok od jakobko:
hocico co sa tam zmestilo no ratam tak to skor na… @jakobko u nasej babky sa toto stalo pred par rokmi, ale doteraz sa nezistilo, co im ublizilo. plot bol v absolutnom poriadku, neposkodeny, ale padlo ich asi zo pat, nie iba jedna. 😑 ale tak jasne, ze to zamrzi, aj ked sa jednej daco stane.