Odpoveď na príspevok od marrad:
@dominik_galaba v murovaných domoch nie je tolko … @marrad Montovany dom aky? Nie je dom ako dom :DOdpoveď na príspevok od anna4_4:
a tak to je jasne. ako ma tiez pri kazdom chrobak… @anna4_4 to by bola parádička :D rovno sa akurát tak odsťahovať v takom prípade a prenechať im to tam :DOdpoveď na príspevok od habit:
@anna4_4 to by bola parádička :D rovno sa akurát … @habit odstahovat sa kvoli svabom? :D vsak to nie su termity, s nimi sa este da nieco robit.Odpoveď na príspevok od habit:
@anna4_4 to by bola parádička :D rovno sa akurát … @habit Tak ja by som toho bola schopna :DOdpoveď na príspevok od zemie:
@habit Tak ja by som toho bola schopna :D @zemie A tak to fakt hádam nie. Ono ako chápem, nie je to príjemné ale furt sa s tým dá niečo robiť. Takže v takýchto prípadoch čo najrýchlejšie zavoalť deratizátora, pre ktorého by ich odstránenie nemal byť žiadny problémOdpoveď na príspevok od duzu:
@timea59 a iné domáce ti nevadia napr. teraz mnoh… @duzu vadi mi aj to, mne vadi kazdy hmyz, vsetko, co ma viac ako styri nohy je u mna proste neprijatelne. nemusime sa bavit, ze mnoho z toho hmyzu je uzitocneho, ja to viem, ale mam voci tomu odpor uz na pohlad.Odpoveď na príspevok od toky1:
My máme pavúky. A že ich je. :-) Tým najväčším sm… @toky1 jezis, to nemyslis vazne. to sa da na take pavuky aj zvyknut? ja by som tam veru nemohla existovat :D bud ja, alebo pavuk :D a o akej velkosti sa to vlastne bavime? :DOdpoveď na príspevok od kazmova:
@toky1 jezis, to nemyslis vazne. to sa da na take… @kazmova Karolovia sú od 4cm. Tie menšie sú proste len pavúky, tie komentovať nejako netreba. Chápeš, poviem žene "V kuchyni nad digestorom v rohu je Karol" a ona vie, že jej tam ide o život. Keď jej poviem, že "nad obrazom v jedálni je pavúk", tak si len uloží do podvedomia jeho geolokáciu na občasnú kontrolu veľkosti vzrastu. 😁