Zamkova dlazba pre basketbalove ihrisko

Profilova fotka
dobry, poprosim o radu. pokracujem v stavbe basketbaloveho ihriska. kos uz stoji. teraz chcem polozit zamkovu dlazbu. na ploche bola pred tym trava, ktoru som strhol dole. teren dorovnal. planujem dat dlazbu 10x20x6. je to asi 80m2 je mozne, rovno na hlinu dat vrstvu piesku, 3cm, a do piesku ukladat dlazbu? nechcel by som navazat drveny kamen aby som neznecistit zeminu. pre pripad ak by som nikedy chcel ihrisko zrusit. vdaka za radu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silviu:

dobry, poprosim o radu. pokracujem v stavbe bask…
@silviu Jasné, že môžeš, napr. ja to tak mám pred garážou vyše 20 rokov a žiaden problém. Trochu sa mi síce značia a preliačujú stopy po kolesách auta, ale hmotnosť auta je iná, než človeka. Ak podklad dobre pobeháš žabou a dáš len tenkú vrstvu (drveného, nie riečneho) piesku, myslím, že bude Ti to súžiť dobre. Na ihrisko by som však ja radšej uvažoval skôr o nejakých väčších štvorcových dlažbách a bez priznanej špáry.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@silviu Jasné, že môžeš, napr. ja to tak mám pred…
@petersd vdaka, tak to rad pocujem.... uvidim aku zozeniem, pouzitu... vacsinou su v ponuke tie male formaty so sparou..., okolo 7 euro za meter. bez sparove a nove, to by bolo moc penazi. ale da sa zahrat v pohode aj na takej, na ulici je taka a v pohode sa da loptou hrat vdaka za radu. a robil si to doma sam? ci firma?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silviu:

@petersd vdaka, tak to rad pocujem.... uvidim aku…
@silviu Ta kde firma! Sam doma a v pohode - ukladáš Lego, ta ukladáš... 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?