Odpoveď na príspevok od terry25:
Prosím o radu.... chodnikovy obrubník pribetonova… @terry25 myslis subezne oprety o sokel? Taky netreba chodnik ukoncis o sokel.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@terry25 myslis subezne oprety o sokel? Taky netr… @sousedekovci89 áno tak som myslel. Nebude tá kocka poškodzovať XPS? Síce je to len pochôdzne, no i takOdpoveď na príspevok od terry25:
Prosím o radu.... chodnikovy obrubník pribetonova… @terry25 - nopovka tam nema co robit - nopovka nie je hydroizolacia - mas ju opacne ulozenu - XPS je nenasiakavyOdpoveď na príspevok od richard71:
@terry25 - nopovka tam nema co robit - nopovka n… @richard71 tá nopovka je nie ako izolácia, bola tam len ako mechanická ochrana, ešte počas stavby,Odpoveď na príspevok od kemino:
Nic to nebude poskodzovat, ani sa to nepohne. Aj … @kemino máš pravdu...ešte tam príde 20 cm EPS, takže jasné....kraj bude schovaný 👍Odpoveď na príspevok od terry25:
Prosím o radu.... chodnikovy obrubník pribetonova… @terry25 Ja som nedával. Je to tak už 7. rok a žiadny problém. Tu je fotka: https://www.modrastrecha.sk/forum/sta...