Odpoveď na príspevok od juro75:
Dobrý večer,viete mi prosím. Vas poradiť čo je l… @juro75 cestný betón sa uvibruje a keď začína tuhnúť, spraví sa na povrchu tá štruktúra štetinami. Spravia sa dilatácie, aby to nebol jeden veľký kus betónu a tie sa vyplnia potom trvalo pružným tmelom. Treba spraviť aj odvodnenie popri tej ploche, nech má kam stekať voda. A teda je množstvo betónu + požičanie vibrátora.. len nevie to spraviť jeden človek sám, pretože treba rýchlo spracovať betón.Odpoveď na príspevok od juro75:
Dobrý večer,viete mi prosím. Vas poradiť čo je l… @juro75 Keď som sa asi pred pol rokom rozprával s kamarátom ktorý to robieva tak mi povedal že čisto cena práce je 15 euro/m2Odpoveď na príspevok od jurko2280:
@juro75 Keď som sa asi pred pol rokom rozprával … @jurko2280 Myslím, že sa oživí naša staronová téma - 15 €ury veľa, či málo? 😁 Nepodsúvam odpoveď, ale nech sa zamyslí každý sám. Roztiahnuť 1m2 betónu, uvibrovať a zatiahnuť finálny povrch (napr. metličkou)... teda robota, obrazne povedané "na 10 minút"...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Ja by som zvazil, do akej oblasti to chces. Ak ta… @kejsix Poslednú cenu, čo si pamätám, tak cca 50€/m2Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Poslednú cenu, čo si pamätám, tak cca 50€… @petersd Za asfalt?? Pochybujem. Dvojvrstva cca 25€/m2 vratane zhutnenia podlozia...