Odpoveď na príspevok od dzonyby:
Zdravím, mám majstrov na zámkovú dlažbu. Pozemok … @dzonyby Určite to bolíl s kamenom? Nebola to štrk frakcia 0-63, to často vizerá ako hlina zmiešaná s kameňom. Ktovie odkiaľ to doviezli. Mali st sa ich spýtať. Ale takáto frakcia je najlepšia na hutnenie pod dlažbu, lebo makadam ja neviem 16-32 nezhutníte dobre.Odpoveď na príspevok od milanista:
Je to velmi jednoduche - ten bordel mali asi zada… @milanista šak hej, oni mi môžu povedať svoju obhajobu, ja sa pýtam zatiaľ iba na názor.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Ste sa dohodli na cene za dielo, tak spravili čo … @roman_x ide mi aj o to aby to vpíjalo vodu do zeme, tá hlina to bude skôr držať vodu na povrchu, či?Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@milanista šak hej, oni mi môžu povedať svoju obh… @dzonyby jasne, ich odpoved bude na 99% toto - "my to uz 20r robime takto" 😄Odpoveď na príspevok od kajo873:
@dzonyby Určite to bolíl s kamenom? Nebola to štr… @kajo873 dobre, ale dokáže to vpíjať povrchovú vodu? Myslím štrk 0-63Odpoveď na príspevok od dzonyby:
@kajo873 dobre, ale dokáže to vpíjať povrchovú vo… @dzonyby Dlažba vsakuje vodu? A hádam to dali len pod dlažbu nie?Odpoveď na príspevok od kajo873:
@dzonyby Dlažba vsakuje vodu? A hádam to dali len… @kajo873 sorry zle som sa opytal