Odpoveď na príspevok od posadstromzasaddom:
Ahojte, treba spad na terasu zo zamkovej dlazby? … @posadstromzasaddom Zaujimalo by ma, ako sa podarila terasa? Mam teraz podobnu dilemu, a to konkretne, co by sa stalo, keby bol spad menej nez 1% (povedzme 0,5%). Terasa je ciastocne pokryta strechou smerom od domu.Odpoveď na príspevok od frenbiebags:
@posadstromzasaddom Zaujimalo by ma, ako sa podar… @frenbiebags Nedal som ziaden spad. Na chodnikoch pri dazdoch problem nie je, ale terasa bola prva zamkova dlazba co som kedy pokladal a su na nej nerovnosti. Ked pride silny dazd, v jamach sa vytvoria mlaky. Nie su tam dlho, v podstate sa vsiaknu potom co dazd prejde, ale su. Myslim, ze keby bola rovna, tak problem nie je. Velky spad by som nedaval. Mozno by som nedal znova ziaden a to len v pripade ze je pod zamkovou dlazbou kamen. Mam tam snad 30cm kamena a dobre to nasava vodu. Ak by tam bol beton, urcite treba riesit kam pojde voda. Este si myslim, ze je dolezite cim sa to vypieskuje. Ak to bude nieco co upcha tie medzery, tak bude treba spad urcite, lebo voda bude musiet niekam stiect. Ale upchat sa to moze asi aj casom lebo bordel, prach nalieta vzdy a dazd piesok vymyje. Takze velky spad urcite netreba, ale nejaky sa hodi. 2% je podla mna smiesny extrem. 0.5% by mohlo byt akurat. Nech clovek nechodi po terase a citi ze je na krivom. Ale to su len moje postrehy kedze som to robil prvy krat.