Zariaďujeme detskú izbu

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Tak dievcata, tu mame azyl na zajtra, ale sup sem s navrhmi na detsku izbicku! :-)
Odpovedať
mne ešte nie, vraj to trvá dlho :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby... tak ako sa vam paci na streche? ja som tento mesiac totalne mimo nejak... kaslem na to... :-D :-D
Odpovedať
tak to si davaju nacas 8-( len som chcela opravit tabulku, vyznacilo mi ovu, tak to posunte dalej kto mozte pisat na rodinke :-D :-D dufam ze zajtra pojde normalne kon ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
bambi: prepisem ta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
katrin: nme sa paci, ze si tu mozem pridavat fotky k prispevku, to bude parada aj na konikovi! Budeme si davat ovu testy hned k prispevkom :-p
Odpovedať
dakujem albao ;-) ked mne sa tato nova verzia nejak nepaci.... take divne mi tie prispevky pripadaju :-o
Odpovedať
nela ja viem, aj ja som uz tam ;-) ale dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
bambi: je to aj vec zvyku ;-)
Odpovedať
mne sa to celkom pozdava, hned ti prida prispevok a nemusis sa preklikavat stale :-)
Odpovedať
Len stale to nie je stylom, ze hned vidim aj vase nove prispevky, ale musim but dat refresh alebo pridat svoj prispevok
Odpovedať
Profilova fotka
hej, baby, je to velka vyhoda.. ja uz som si na to tu tak zvykla, ze ked sa o niecom v diskusii bavime, hned tam vlozime priklad, ze na koniku mi to uz strasne chyba :)))
Odpovedať
Profilova fotka
ano, katkamarek :) ja to super :-) ved sme mali tu taku temu a tam sme vychytavali muchy s technikmi, sme im pisali, ze co by sme este chceli a co zmenit a vacsinu nam aj splnili :))) este su nejake malickosti, ale to uz asi zostane tak ako je...
Odpovedať
Článok sa načítava...
a ako je mozne, ze strecha este funguje?
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem... a konik uz nefunguje? tak konik cely prerabaju, a toto nepojde len kvoli premiestnovaniu servra
Odpovedať
konik uz nefunguje
Odpovedať
Profilova fotka
Halo halo, kto ste tu?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, uz sme nedavajte tie grafy a tak... Ok? mozete diskutovata a pod,.ale nedvajte sem grafy.. to staci aj na MK :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som tie grafy-statistiku,.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?