onedlho sa chystame prerabat nas 2-izbovy byt, v ktorom potrebujeme vytvorit este jednu izbu. jednou z moznosti prerabky je, ze na mieste sucasnej obyvacke urobime detsku izbu s rozmermi 340 x 400 cm. planujeme vsak dve deti a ratam s tym, ze v istom veku budu chciet sukromie. inspirovana casopisom o byvani som vymyslela taky variant, ze v tomto case detsku izbu predelime prieckou na dve male izby. vzhladom na polohu okien by vsak vznikli izby s rozmermi 160 x 400 cm a 180 x 400 cm, co je strasne uzke. napriek tomu sa chcem spytat, ci ma niekto skusenost s takymito pidiizbami. da sa tam vobec realne fungovat? dakujem.
@zuzlicek44 to nie je jeden radiator. Ten v tej izbicke je potiahnuty zo stupacky, ma vlastny termostat, vsetko. Robili to kurenari. Len v spalni mame este popod radiator a trocha poza postel vedene este medene rurky. Ked budem mat cas, nafotim.
@btus ahoj, my sme predelili obyvacku a vznikla nam pri okne detská izbicka pre synceka 220x350cm... Tak tiez uvazujem ako ju zariadit,teraz tam ma len malu postieľku, nakolko tam este nespava,taku skolkarsku na hranie... Chcem sa opytat,ta postielka v izbicke tvojej dcerky je uz.dospelácka? Alebo s akym rozmerom? Neviem sa rozhodnúť, aku postielku mu tam zohnat ku 2rockom,lebo keby dam.nábytok na.mieru,yz nam tam.nebude.sedieť, ak kupime vacsiu postel potom :) u nas je vchod do izby v strede tej uzsej casti,takze vacsiu postieľku mozem.dat len ak oproti dveram,co zaberie skoro celu stenu potom,alebo.za dvere popri okne,neviem uz sa rozhodnut
@btus skrinu mame zatial.len co nam.zvysila z obyvackovej steny,ktorou sme delili miestnosť,oblepenu tapetami...
Neviem ako.zariadit tu izbicku,ked tam.dam vacsiu postel,lebo mam pocit,ze vsetko.je na zemi
@katka25, ci je to este aktuálne - dcerka má uz dospelácku postel, ale len 1800 mm. (aby jej tam vysla skrina). My sme obidvaja menšewj postavy, tak by jej to malo stacit do dospelosti :-) . Podla mna kupovat detsku postel sú zbytocne vyhodene peniaze. Dieta z nej aj tak rychlo vyrastie.