Neviem ci sa ti oplati kupovat hotovu, kamarat to daval robit stolarovi, lebo im urobil najlepsiu cenu a maju aj ulozny priestor a vlasne ked ten perinac vysunu tak to je ako pristelka.
Neviem, či aj tu na bazáre som niekde takú nevidela. No viem, napríklad aj kamarátka si ju robili doma sami a musím povedať, že vyzerala veľmi dobre. Stačilo mať dobre napílené hranoly a potom to už bolo len ako také lego
takto aj moj brat robil doma presne takuto domcekovu postel a hovoril, ze celkove naklady aj s matracom ho vysli okolo 100 eur. co nehrozi za taku sumu kupit v predajni hotovu postel.
@lucosina101 no hej, lebo si zvykli predajcovia, ze rodicia chcu detom dopriat, ci uz kvalitu alebo kvantitu a nerobi im problem dat za to aj viacej penazi. tak tomu prisposobili aj ceny.
@lucosina101 ale tak to tak je už roky, lebo deťom proste niektoré veci neodoprieš a mnohí predajcovia to vedia a doposiaľ to ozaj aj na predaj funguje. Ale teda je fakt, že my mnohé veci radšej kúpime akoby nás mali stáť veľa času a energie.
Ani som nevedela kolko domcekovych posteli je 😄 kupila som pred pol rokom dve, boli za prijatelnu cenu, kvalita by mohla byt lepsia ale detom to staci, hlavne musi byt kvalitny rost a matrac. Mne stolar povedal ze by bola omnoho drahsia keby ju robil on ako ked si ju kupim v obchode.
teraz to riadne fici medzi deckami 🙂 skoda ze take neboli za nasich mladych cias, to sme boli radi, ze sme nejaku poriadnu mali 🙂 nevadi, treba im dopriat.
@bibiana177 tiež mám dojem že decká to chcú len preto že je to dnes IN ja by teda nechcel ani z baldachýnom, no na dovolenke v chorvátsku som uvítal zo sieťkou , náhle sa tam liahlo veľa komárov, cez deň ani jeden no v noci tam začína život vonku i s komármi
@natalyzero tak to my sme zase opačný prípad doma. pokiaľ sa dá a vieme, tak sa snažíme si aj sami porobiť doma. potom má človek z toho aj taký iný pocit, keď vie, že priložil nejak aj ruku k dielu.
Ale preco nie? Vsak ten molitan moze byt tiez rozny. Uznavam, ze asi su lepsie tie terajsie vyplne, ked je tam to kokosove a neviem ake ešte kadejake vlakno. Ale podla mna to byva v kombinacii s molitanom.