Akú podlahu do detskej izby?

Profilova fotka
Ahojte všetci! Teraz prerábame celý dom a už rozmýšľam nad tým, aká podlaha by bola vhodná do detskej izby. Koberec asi bude treba, ale chcem len taký maličký. Podlahové kúrenie nebude, no chcela by som niečo teplejšie, ako je plávajúca podlaha (niečo cenovo prijateľné x-) ). Máte nejaké skúsenosti, rady? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJ,my sme mali tiez plavacku,no bola studena potom sme dali drevenu dlazku tzv.palubovku,je nalakovana dobre sa udrzuje a hlavne nie je studena.V strede izby je koberec kde sa deti hraju,ale kludne lezia aj sedia na dlazke.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... tu je o tom dlhšia diskusia.... osobne som za korok alebo marmoleum, može byt aj drevo
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem :-) Tiež sme rozmýšľali nad palubovkou (máme z nej aj strop v spálni), len škoda, že je veeeľmi drahá. Idem naštudovať ďalšie diskusie ;-)
Odpovedať
Cauko, ja som mala v celom byte korok a hoci je to celkom prijemne, uz by som si ho asi nedala. Ak je kvalitne spraveny, tak vydrzi aj povoden. Mmala som 4 x komplet vytopeny byt aj s fekaliami, a tam, kde bol korok nalepeny, vydrzal bez najmensej ujmy. Ale vadi mi, ze po case vybledne tam, kde nie je nabytok, a to ani nemusi nan svietit slnko. Takze je flakaty. A tiez ho treba velmi pozorne a velmi kvalitne po cca 5 rokoch prelakovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?