Ahojte mam 17 rokov a planujem si zariadit izbu sama.Potrebovala by som nejake navrhy na nabytok.Chcela by som iba nejake 2 komody aby boli s polickami aj sufliky a skrinu rohovu alebo obycajnu(aby v nej boli policky a na zavesenie tiez ),.este nejake policky ale iba take do steny (ako doska) a este nejaky prekne obraz.Farba nabytku nejaka tmava ako orech,tmavy dub proste tmave,hladala som nieco aj viac farebne drevo ale neveim to nikde najst. :( Alebo nejaky program na vizualizaciu izby.Podlaha prikladam obrazok,je v svetlej aj tmavej tak nevim ktoru .Prikladam nejaky obrazok nabytku na predstavu farby.Dakujem ;-)
No, neviem do akej cenovej relacie sa chces zmestit - od toho sa odvija aj ten nabytok. Ak to chces co najjednoduchsie, tak pozri komody v Ikea. Ja momentalne hladam komodu do spalne, a jednu nadhernu som nasla (je to vlastne pribornik), ale stoji zhruba 300 eur. Tak neviem, ci je to uz moc..
Je naozaj milión možností ... okrem farieb ide o výber materiálu, aj cena určuje tvoje možnosti. Určite si skús vybrať jedného výrobcu pre všetok nábytok, aby celá izba spolu ladila, všetky plochy a materiály, sfarbenie...
no uz som v otm skusala aj mi to celkom ide len my tam chybaju nejake policky a skrinky neda sa to tam nejako dolozit ? alebo nejaky lepsi program ? :-|