Chcem sa opýtať na tipy ulozneho priestoru v skrini.Nie len klasické poličky a miesto na zavesenie. Napr.taketo niečo,vid.obrazok(z instagramu) na konci skrine maly ulozny priestor na odkladanie. ďakujem🙂
Pozri si inspiracie na Pintereste, tam som sa osobne inspirovala, my sme aj skrinu dali robit tak, aby sa mi tam metla, mop zmestil, aby sa to dalo zavesit aby to bolo prakticke.
@zita19 ja ich mám po jednom, som to v tedi kupovala, veľmi praktická vec, mám tam aj na metlu, mop, aj háčik na malú metličku a napríklad na handry som si kúpila taký plastový box a v tom ich mám naukladané.
taketo nieco vidim prvykrat, popravde 😄 ale zislo by sa kazdopadne nieco efektivne vymysliet aj u nas, nakolko toho priestoru fakt ze nie je nazvys a veci neustale pribudaju. clovek uz ani nevie, kam to vsetko ma davat.
@daxxor Moj otec si to spravil dost podobne ako je na obrazkoch. Ale podla mna je jednoduchsie kupit si nejaku tu dalsiu skrinku ako ondit sa s takymto niecim 😄 Moj nazor.
@ja_bb staci v ramci rozvhovania vnutorneho priestoru urcit jeden priestor kde sa na vysku vojdu metly, dole vedra a nad to policky na cistiace prostriedky.
@wivik Budeme sa asi sťahovať,takže si navrhujeme vstavanú skriňu. Väčšinou teda iba oblečenie,možno na konci tie metly atď.skor mi išlo o prevedenie,keď už si môže byť hociaka,môže byt aj zaujímavá😄