A ako to bude vypadat ta netrapi? Co das pochodzne? Drevo,dlazba... Ak uz by som cele schody neoblozila rovnakym materialom (idealne drevo), nedavala by som dalsi vyrazny dekor ako je marmolit. To uz radsej umyvatelnu jednofarebu cast...
@22petruska to urcite nieee. Si predstav ze bosa alebo v ponozkach po tom behas, mozno dieta spadne na kolienko... Uff. Navyse fakt by to nebolo ani pekne. Ak hladas lacne riesenie,ja by som kludne do casu nez nasetrim na drevo dala technicky koberec nalepeny komplet. Udrzuje sa to slusne, prijemne na nohy... Alebo lacne lamino...
@22petruska Teraz sa neuraz ale asi si neviem predstavit vacsiu nechutnost, ako kamenny koberec na interierovych schodoch.. O udrzbe nehovoriac. To budes vapkovat? Lebo na mop/handru zabudni.
o marmolite na schodoch mas tu kopu tem, napr. tu http://www.modrastrecha.sk/forum/fasa... marmolit je omietka a za mna osobne je napad davat omietku na pochodznu cast schodov hlupost, my sme dokonca zrusili marmolit na vrchnej casti murika na terase. keby sa malo po nom este denne chodit, fuha.. ak mas na mysli kamenny komerec, je to o niecom inom, hoci v interieri by som ho nechcela.