Ahojte, zhanam projektanta alebo osobu, ktora nam spravi na papier kompletnu prerabku bytu este v povodnom stave. Nitra a okolie. Popripade, ak mate osobne skusenosti za kazde info budem vdacna. Dakujem
@sovietovic A ty si im kto, že im robíš takmer v každom príspevku reklamu?? Alebo to je tvoja firma?
Ak si chceš robiť reklamu alebo ponúkať služby či tovar, treba si založiť PRO účet, čo je platené. Nahlásim adminovi, nech rozhodne.
@chrobak7 Ved nahlaste kludne co len chcete, ja len odporucam firmu s ktorou som spokojny vramci pravidiel bez akychkolvek odkazov na web atd. Ludia sa pytaju, ja im radim firmu s ktorou som spokojny a zaroven dalej pri novych projektoch spolupracujem (nie, nieje moja) . Nevidim v tom ziaden problem odporucit ludom kvalitnu firmu. Kludne odporucte aj vy ked o nejakej inej viete.
Nazvy roznych firiem su spomenute skoro v kazdej jednej teme na modrej streche, holt ked Vam to vadi, nahlasujte zaradom kazdu jednu temu, kde je uverejnena nejaka firma, ale logiku to nedava.
@sovietovic No ja som sa nepýtal na architetka a tiež si mi ho odporučilo do temy o rozmiestneni kupelne a kuchyne 😉 Keby som chcel architetka, tak ich mám sto, ale človek vie tých 1000€ aj lepšie minuť 🙂