@raimulienka a to je este pomerne dobra cena oproti inym firmam, aj maju nejaky odhad ze na kolko to bude casovo? Za kolko dni su schopni to dat vsetko do poriadku aby to bolo k pouzivaniu?
Slubili mi ze do 12 dni...tak dufam, ze to bude tak :) ...no z cenou som sa uz zmierila :) -povodne som to chcela robit bez zmenenej dispozicii a do maleho priestoru dat vanu . Cena by bola asi o oplovicu mensia, ale za prve nedala by som tam pracku a za druhe nevyzeralo by to tak ako chcem. Tak som sa nakoniec rozhodle pre kompletnu premenu kde sa bude menit aj vchod do kupelne tak snad to bude dobre spravene . A v termine :)
Viete niekto odhadnut cenu za prerobenie kupelne (6.32 m2). Momentalne je tam velka vana, kachlicky a dlazdice, WC a umyvadlo. Chceli by sme to vsetko vyhodit, nove dlazdice, kachlicky, umyvadlo, WC a sprcha.
Zaujimala by ma cena prace.
Zalezi na type jadra, akurat riesim velku NKS, jadro typu T a cena prac 2000€ (pod toto to nik nie je ochotny spravit). Jednoducha rekonstrukcia, povodna dispozicia zachovana.
@mathewko riešiš to všetko cez nejakú firmu alebo si budeš nejaké práce na jadre robiť aj sám? V tej cene to je len čisto prestavba jadra, hej? Potom treba rátať ešte s obkladmi, dlažbami a podobne. Áno?
Firma ala dvaja majstri :) sam nic, vsetko je na nich - od demontaze umakartoveho jadra az po kompletnu instalaciu vsetkeho vratane sanity, nabytku a doplnkov... Cena je len cisto praca, cena hrubeho materialu, voda, elektro a vsetko potrebne cca plus 450eur. A dalsie vydavky su uz len na osobnej preferencii. To som riesil cez Siko, kde spravili vizualizaciu, bez ktorej sa obkladaci nepohnu. Nasledne som stadial kupoval potrebne veci a od nakupu 650eur maju vizualizacia zadarmo a aj odvoz - kurier bol velmi ochotny a pomahal vynasat relativne tazke veci... a zariadit novu kupelnu a wc pod 650eur sa jednoducho neda, treba ratat okolo 1000 eur
@mathewko prosim vas a ako dlho tej dvojclennej firme trva prerabka? Jadro murovane - ytong? Kompletna instalacia - voda odpad elektrina.. Aj plyn zvladli oni dvaja alebo zvlast plynara s peciatkou? Dakujem za odpoved. Nas to caka toto leto tak dufam ze 2 tyzdne budu stacit.
Ahoj,
hľadám niekoho z Michaloviec a okolia na prerábku kúpeľne, už je všetko vybité, nové rozvody vody a elektriny a odpad urobené.
Potrebujem nahodit sadrokarton, osadiť sanitu, dvere, záchod, vaňu, batérie, dlažbu, obklad a strop, závesné skrinky.
Poznáte niekoho???
@manilla my plánujeme tiež svojpomocne (elektrinu spraví manžel,jedine co by sme zaplatili obkladacovi aby spravil obklad a vodara) mohla by si mi napisat tu,alebo sukromne kolko vas to vyšlo ak by sa dalo tak nejake foto ?? Budem ti vdacna
@lenkabonk foto mam v blogu, byt uz mam predany, a cenovo uz fakt netusim.Kupovali sme material normalne v obchode, zalezi aku chces sanitu, obklady atd.