Chceme spojit wc s kupelnou namiesto bytoveho jadra.Vznikne priestor 350x200cm.Planujem dat do vnutra zrkadlo250x60.Mame sancu sa tam s nim dostat?Mate niekto skusenosti s montazou tak velkeho zrkadla?Dakujem.
no, nase zrkadlo, ked teraz viezli, malo asi 170x90cm a mali ho na voziku an takej akoby penovej latke polozene, proste na takom makkom.. von ho brali takymi pricuckami, takze v tom by problem nemal byt, len aby ho pocas prepravy nerozbili...
pokial si pamatam, bytove domy sa kedysi projektovali tak, aby sa dal preniesť predmet istej velkosti, napríklad klasicka maželska posteľ a pod...len si presne nepamatam ten rozmer a nemam tú normu pri ruke, ale myslim ešte že 250cm by sa malo dať preniesť... ved to je porovnatelne s roldorovymi dverami a tie sa predsa dajú preniesť všade, teda po schodisku, do vytahu to nevojde ... inak ja som viezla makkymi vecami podložene zrkadlo 180x80 na zadnom sedadle v aute tak, ako mi ho do folie zabalili v sklenarstve a nič sa mu nestalo... ale ta doska to istí...