Odpoveď na príspevok od meldyno:
Zdravim všetkých na fóre. Prerábame byt a narazil… @meldyno ani srnka netuší. Syn má byt na 12p. činžiaku a byt má iba jednu klimatizančú rúru. Tam ide všetko pre všetkých. Digestor, kúpelňa, wécko.. Dal som mu tam ventilátory s spätnými klapkami. Ale ked som ja býval na nižšom činžiaku, tak cez komoru nám išlo sedem rúr. Dolu v pivnicach bolo nasávanie vzduchu a v každom podlaží bola prerušená v komore iná rúra, ktorá potom hore pokračovala bez prerušenia cez horných susedov. Takže každý byt mal svoje vlastné odvetranie kuchyne do komory a potom do rúry.Odpoveď na príspevok od jan45:
tá delená rúra ide len cez ďaľšie podlažie a tam … @jan45 Dakujem za odpoved. Cize myslite to tak ze řtomje na striedačku? napr. 1. poschodie ma odvetravane. rúru 3, 2. poschodie má rúru 4, 3. poschodie rúra 3 Myslite si ze digestor by mohol ist do rúry 2?Odpoveď na príspevok od meldyno:
@jan45 Dakujem za odpoved. Cize myslite to tak ze… @meldyno nemôžem daž serióznu odpoveď, tá je vo výkresoch vzduchotechniky alebo v dymovej skúške.