Odpoveď na príspevok od mordor44:
nazdar borci, ako by ste riesili spojenie priecky… @mordor44 nemusis nevyhnutne pouzit tieto spojky ale ze si tam nedal aspon 100vku klinec ma prekvapuje ze si to nicim nezviazal spolu.Odpoveď na príspevok od ragnar:
Pochopil som správne, že si tie tenké tvárnice na… @ragnar na kazdej druhej je murivova spojka+ tam asi dam tu penu, ale s tymi natlkackami to nie je zly napad 👍️, lebo presne jak pises, jedno zakopnutie a sice spadnut do nespadne, ale moze to popraskat, uz si tak robil s tymi natlkackami ?Odpoveď na príspevok od rudy1973:
ak ten "stlpik" vpravo chceš nazvať priečka , tak… @rudy1973 jasne tie tam su na kazdej druhej, ale som len chcel vediet ci penu alebo lepidlo, pripadne ako pisal borec, navrtat a dat tam natlkacky do stenyOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@mordor44 nemusis nevyhnutne pouzit tieto spojky … @sousedekovci89 spojky tam su, to je samozrejmost, 100ku klinec by si odporucal skrz ytong do betonu hej ?Odpoveď na príspevok od mordor44:
@sousedekovci89 spojky tam su, to je samozrejmost… @mordor44 no ak su tam tie plechove spojky, tak ho netreba.Odpoveď na príspevok od mordor44:
@ragnar na kazdej druhej je murivova spojka+ tam … @mordor44 Pokiaľ tam už sú murivové spojky tak natĺkačky netreba, spojky to udržia. Ja som sa len zľakol, že je to len tak vymurované na verímboha. Praskania sa bojíš oprávnene, ale neviem či je možné sa, v tomto prípade, mu na 100% vyhnúť. Predsa len je to naozaj krátka stienka. Riešil by som to nízkoexpanznou penou a potom ešte akryl pred maľovaním.Odpoveď na príspevok od mordor44:
@rudy1973 jasne tie tam su na kazdej druhej, ale … @mordor44 mne normalne priecky drzia na pene (kotvil som asi 3 kotvami), ale teda tam kde sa to napajalo na staru stenu, som omietku napilil a odsekal... A nova omietka v rohoch zatial nepraskla...