Zapustený bazén

Ahojte ...prosím Vás o skúsenosti ,akú firmu by ste doporučili na realizáciu zapusteného bazéna?...rozmer cca 6x3 m ,hľbka cca 140-150 cm ...nakoľko som sama s deťmi potrebovala by som komplet realizáciu aj s výkopovými prácami, v rozumnej cene samozrejme ...viete niekoho doporučiť ?...firiem na nete je veľa ,ale chcela by som najprv recenziu ....
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od sasikas:

Ahojte ...prosím Vás o skúsenosti ,akú firmu by s…
@sasikas Dobrý deň, určite oslovte viacero firiem a žiadajte, aby vám ukázali bazén, aký si chcete kúpiť "naživo". Keď si kupujete auto, tiež si ho neobjednáte len z katalógu, ale chcete ho aj reálne vidieť. Ak vám aj dve firmy ponúkajú rovnaký typ bazénu, ale s výrazne odlišnými cenami, neznamená to, že pri tej drahšej ponuke na vás chce bazenár viac zarobiť. Dajte si ponuku vysvetliť. Môžete mať kvalitnú technológiu vyrobenú v EU, alebo lacnú čínsku. Najlacnejšie riešenie takmer vždy znamená, že na niečom dodávateľ musí prirodzene ušetriť, aby si mohol dovoliť super lacnú cenu. A môže sa to odzrkadliť aj na kvalite a životnosti bazénu. Zvážte, či si chcete kúpiť bazén od firmy, ktorá má svoju predajňu/showroom, alebo je to len nejaký pán s dodávkou a prenajatou garážou na sklad. Obaja vám môžu nasľubovať "modré z neba", ale toho so serióznou firmou a riadne podpísanou objednávkou v prípade, že sa niečo pokazí budete vedieť nájsť a riešiť svoj problém. Taktiež je veľa firiem (hlavne od doby covidu) čo vám bazén postavia, ale akonáhle ho dokončia a majú zaplatené, tak sa už nestarajú o následný servis. To totiž zaberá čas a stojí peniaze. A akýkoľvek problém vám ostane na krku a budete hľadať niekoho na servis. Po mojich skúsenostiach by som si vyberal firmu okrem iného aj tak, že by som zavolal do viacerých, povedal, že som kúpil dom, kde je ich bazén, vôbec tomu nerozumiem a chcem aby prišli na servis, lebo mi niečo tečie. Vtedy uvidíte, čo je to pro-zákaznícky prístup a budete mať predstavu, ako sa o vás postarajú ak budete mať problém a verte, väčšie či menšie problémy budete mať za životnosť bazéna aj vy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sasikas:

Ahojte ...prosím Vás o skúsenosti ,akú firmu by s…
@sasikas S ohľadom na deti (malé), by som si zapustený bazén na záhradu nikdy nedal. Jedine ak sú už väčšie a vedia spoľahlivo plávať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sasikas:

Ahojte ...prosím Vás o skúsenosti ,akú firmu by s…
@sasikas V prvom rade pozor na lákavé a nekalé ponuky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_:

@sasikas S ohľadom na deti (malé), by som si zapu…
@roman_ deti sú už celkom odrastene ,14,12 a 7 ...plávať vedia všetky ...ale samozrejme aj tak by to bolo potrebné zabezpečiť ....človek nikdy nevie 🤷‍♀️
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@roman_ na bazan existuju rozne zabezpecenia. Oplotenie, presklenia, plachty, rolety, alarm. Povinne mat taketo zabezpecenie, homologovane, je v inych statoch, kvoli mnohym utopeniam deti, co urcite pride aj na sk.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

@roman_ na bazan existuju rozne zabezpecenia. Opl…
@lenkito10 Viem, že existuje veľa rôznych zabezpečení, ale viem aj o prípade, čo máme v rodine, že nič také tam dávať nebudú, lebo by to bolo drahšie ako samotný bazén a že je to hnusné. Furt akurát zľahčujú, že to má hĺbku iba meter, že sa v tom nikto utopiť nemôže. Tak bohužiaľ k tejto starkej moje deti na prázdniny nikdy nepôjdu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?