Odpoveď na príspevok od majo540:
Ahojte, Kedže bazénovanie sa u nás končí rozmýšl… @majo540 klucova otazka je ci mas nejake prekrytie bazena, aby si zabranil unikom. Lebo problem nie je ani tak bazen zohriat, ako zabranit tomu aby v noci vychladol, hlavne teraz po polke septembra, ked noci su uz dlhsie a chladnejsie. Ak byvas v BA ako mas uvedene v profile, tak zohrievanie vody nepotrebujes. P.S. ja byvam tiez na JZ Slovensku, nemam ziadne vyhrievanie, len prekrytie a vodu mam zatial stale 28stupnov, bazen cca 60m3Odpoveď na príspevok od majo540:
Ahojte, Kedže bazénovanie sa u nás končí rozmýšl… @majo540 nezmysel, funkčné možno cez leto. Nezahadzuj sa s tým a ak chceš predĺžiť sezónu, kúp tepelné čerpadlo. VybavenéOdpoveď na príspevok od majo540:
Ahojte, Kedže bazénovanie sa u nás končí rozmýšl… @majo540 blbost... ja mam prestresenie, vcera tusim som meral, rovnych 30stupnov. Kym sa dostane na teplotu vody verejneho kupka, potrva este mesiac. Koncom oktobra tam zacinam liezt v ramci otuzovania, v januari ma voda tak 13 stupnov. Takze bazen funguje cely rok 😅