Odpoveď na príspevok od moravsky:
ano, najefektivnejsie riesenie bude jednoznacne v… @moravsky Od Fenomisu TC k bazénu?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@moravsky Od Fenomisu TC k bazénu? @frantisekca to je dealer fenomisu, co prispevok to fenomisOdpoveď na príspevok od megdesign:
Vonku je 30°+, voda v bazéne má človeka osviežiť … @megdesign no dnes som to prehnal a voda mala 31C. Povies si ze moc, ale nepodával som olympijske vykony a voda bola prijemna od kotnikov az po hlavu ;-)Odpoveď na príspevok od megdesign:
Vonku je 30°+, voda v bazéne má človeka osviežiť … @megdesign tak autor asi bude pustat to tepelko v maji/juni/septembri. Ale akbyva v Tatranskej Lomnici, tak treba prikurit aj v Juli/auguste ak chces 30stupnov @rkorba: 100% suhlas, voda 30-31 stupnov je uplne optimalna na cvachtanieOdpoveď na príspevok od rkorba:
@megdesign no dnes som to prehnal a voda mala 31C… @rkorba 31° voda nieje pre mňa. Mne aj v lete stačí vonku vzduch 25°... Viac nepotrebujem. A ak je viac, potrebujem sa schladiť, nie aby som si vajcia máčal v rovnako teplej vode, ako je vonku...