Dobrý deň,
budem veľmi vďačná, ak sa tu nájde niekto, kto je ochotný podeliť sa s vlastnými skúsenosťami . .. prípadne ak pozná niekoho, kto tie skúsenosti má. Uvažujeme o murovanom bazéne z DT so zváranou fóliou . Natrafila som ale na "tekutú fóliu". Je to cenovo výhodnejšie riešenie a v našom prípade aj rýchlejšie ( firma, ktorú máme zabezpečenú, momentálne nie je schopná dodať v krátkom čase fóliu - nedovážali sa , výrobcovia nevyrábali...) Na nete sa mi ale nepodarilo nájsť takmer žiadne informácie - len od predajcov- popis, návody.... Rada by som ale počula hlas tých, čo majú konkrétne skúsenosti.
Vopred veľmi ďakujem za ochotu.
@lubica2403 Neviem, co presne myslis tou tekutou foliou ty , ale my ideme dat "zvaranu foliu" 150/100 od Alkorplanu, pricom tie zvary sa potom dokoncuju prave "tekutou foliou", vid ilustracny obrazok tu: https://www.easypiscine.fr/5086-thick...
@lubica2403 dobry deň neodporúčam vám tekutú fóliu po 1.nikdy to nespravíte tak aby to bolo dokonale hladké a po 2. Švagor to má štyri roky a každý rok to musel pretierat a tento rok som ho dokopal k folii tuším 1m2ho bude stáť 10€
@lubica2403 raz a poriadne cize foliovany bazen s moznostou vymeny za xy rokov.
Tekuta nebude lacnejsia a ked nahodou ano tak nebude taka trvacna ako 1,5mm bazenova folia.