Mal som jednu sezónu koberec ale ten zosmradol od vlhkosti,tri roky mám linoleum. Stále čakám kedy začne niektorý výrobca tých štvorcov z recyklovanej gumy vyrábať nejakú metráž. Niečo v šírke 2m a hrúbke 1cm aby sa to dalo kúpiť na metre a kto chce hrubšie dá viac vrstiev. To by bolo ideálne-odolné, nie úplne tvrdé,ľahko prispôsobivé... Asi už im musím konečne napísať,chystám sa pred každou sezónou a potom zabudnem. 😄
zalezi aj kde bude bazen stat, my sme nedavali nic nejako hrube, ked sme bazen kupovali, tak k tomu som kupil aj taku plachtu co sme pod to davali a teda v pohode
@markpp presne je podstatne kde bude, mali sme ho na zamkovej dlazbe, pod tym tiez podobne ako ty len nejaka folia. Ale sused ten davat, taky ten tvrdeny polystyren, taky zeleny nejaky a to tam ma.
To ale bude len sezonny bazen hej??
@aknelka1232 Ja mávam v lete bazén na trávniku. Na spodok dám kryciu fóliu 3x4 m a na to 3 pásy podložky pod laminátovú podlahu v hrúbke cca 3 mm. Bazén má priemer 3 metre, ten meter presah používam na umiestnenie čerpadla a slnečníka.
My máme už tretí rok toto:
https://www.obi.sk/terasove-a-chodnik...
Máme to celoročne, ohraničené plastovým obrubníkom. Bazén na jeseň zbalíme, na jar tam grilujeme, máme tam hojdačku.
@aknelka1232 ja som mal k bazenu taku "bublinkovu" foliu ale dal som exte 2cm XPS.. je to aj taka tepelna izolacia, kedze mame bazen polozeny na betone...
zaujimave som si nemyslela, ze tie bublinkove folie sa daju dat aj takto na spodok. my sme si zatial zakazdym vystacili s polystyrenom takym tym tvrdenym