Odpoveď na príspevok od manageere:
Zdravím. Mal by som susedskú otázku. Máte skúsen… @manageere už by som to nekupoval. Steny sú hrozne mäke, nedá sa o to poriadne oprieť, a z dôvodu že je to naplnené len vzduchom, žiadna izolácie tak voda hrozne rýchlo vychladne. O tom ze treba dávať pozor aby si to s niečím neprederavil nai nemusím hovoriť. Mnr sa to už raz podarilo,dalie vyhodené peniaze za špeciálnu záplatu na bazény. Určite neodporucamOdpoveď na príspevok od t0ny08:
Jernoznacne pure spa treba ist do obchodu a hned … @t0ny08 len nikde som ich nenašiel vystavené nafúknuté :) ale dostal som tip, že v mountfielde by ich mali mať obidve naraz vystavené. Paradoxne mi zas dnes známy radil tu Lay Z Spa, že intex im za rok praskol 😅 tak teraz som v pomykove.Odpoveď na príspevok od manageere:
@t0ny08 len nikde som ich nenašiel vystavené nafú… @manageere pochopis ked uvidis ten rozdielOdpoveď na príspevok od manageere:
Zdravím. Mal by som susedskú otázku. Máte skúsen… @manageere my mame Intex asi 5r a zatial ziadny problem. Material je dost odolny. Menim len filter co je bezna vecOdpoveď na príspevok od t0ny08:
@manageere pochopis ked uvidis ten rozdiel @t0ny08 mal si pravdu. Bol som to dnes pozrieť a hrúbka materiálu je na "omak" rapídne vyššia v prospech intex vírivky. Už viem prečo sú o niečo drahšie. Ďakujem za info.