Nafukovacia virivka Intex Pure Spa vs Bestway Lay Z Spa

Zdravím. Mal by som susedskú otázku. Máte skúsenosti s nafukovacou vírivkou ? Ideálne ak máte osobnú skúsenosť s dvoma typmi pre 2-4 osoby: Intex Pure Spa priemer 1,96 a Bestway Lay Z Spa Miami priemer 1,8 a viete porovnať kvalitu vyhotovenia, životnosť a prevádzkové náklady. Myslím, že odpovede pomôžu aj veľa iným pri rozhodovaní. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od manageere:

Zdravím. Mal by som susedskú otázku. Máte skúsen…
@manageere už by som to nekupoval. Steny sú hrozne mäke, nedá sa o to poriadne oprieť, a z dôvodu že je to naplnené len vzduchom, žiadna izolácie tak voda hrozne rýchlo vychladne. O tom ze treba dávať pozor aby si to s niečím neprederavil nai nemusím hovoriť. Mnr sa to už raz podarilo,dalie vyhodené peniaze za špeciálnu záplatu na bazény. Určite neodporucam
Odpovedať
Jernoznacne pure spa treba ist do obchodu a hned uvidis rozdiely jednoducho skodovka alebo mercedes
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

Jernoznacne pure spa treba ist do obchodu a hned …
@t0ny08 len nikde som ich nenašiel vystavené nafúknuté :) ale dostal som tip, že v mountfielde by ich mali mať obidve naraz vystavené. Paradoxne mi zas dnes známy radil tu Lay Z Spa, že intex im za rok praskol 😅 tak teraz som v pomykove.
Odpovedať

@t0ny08 len nikde som ich nenašiel vystavené nafú…
@manageere pochopis ked uvidis ten rozdiel
Odpovedať
Profilova fotka
Už by som nafukovaciu vírivku rozhodne nechcel. Je to tak strašne nepraktické, nevydrží to nič a za takú kvalitnejšiu už musíš vysoliť toľko, že sa ti skôr oplatí ísť do tej riadnej, pevnej, "vstavanej".
Odpovedať
Profilova fotka

Zdravím. Mal by som susedskú otázku. Máte skúsen…
@manageere my mame Intex asi 5r a zatial ziadny problem. Material je dost odolny. Menim len filter co je bezna vec
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od t0ny08:

@manageere pochopis ked uvidis ten rozdiel
@t0ny08 mal si pravdu. Bol som to dnes pozrieť a hrúbka materiálu je na "omak" rapídne vyššia v prospech intex vírivky. Už viem prečo sú o niečo drahšie. Ďakujem za info.
Odpovedať
Čo ale vidím ako výhodu pri bestway, je že bublinky idú teplé, keďže idú spolu s ohrevom a tým pádom by nemala tak chladnúť voda. @richard71 ty máš intex, ochladzuju bublinky vodu výrazne?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?