Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Normalny mrazuvzdorny flex kleber a drziii @wolodymyr dakujem pekneOdpoveď na príspevok od chmelko55:
@wolodymyr dakujem pekne @chmelko55 pytam sa lebo mi bolo povedsne ze iba od Mapei kleber nic ine tam nedavat teda inu znacku.Odpoveď na príspevok od chmelko55:
@chmelko55 pytam sa lebo mi bolo povedsne ze iba… @chmelko55 mapei klebrom som lepil lemovky okolo bazena a zvysnu dlazbu normalnym klebrom.Odpoveď na príspevok od chmelko55:
@chmelko55 pytam sa lebo mi bolo povedsne ze iba… @chmelko55 Žiaľ je to dobrá rada. Dráha ale dobrá.Odpoveď na príspevok od chmelko55:
Ahojte, lepili ste niekto dlazbu na bazen ? Akym … @chmelko55 A tiež pozor na správne prevedenie tých dilatácii.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@chmelko55 A tiež pozor na správne prevedenie tý… @frantisekca ktore presne mas na mysli? Tie ktore uz au narezane na betone?Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@chmelko55 mapei klebrom som lepil lemovky okolo … @wolodymyr dakujem za raduOdpoveď na príspevok od chmelko55:
@lupastav klasicka penetracia? @chmelko55 áno klasikaOdpoveď na príspevok od lupastav:
@chmelko55 áno klasika @lupastav robíme aj takéto konkrétne toto je naša realizácia.Odpoveď na príspevok od lupastav:
@lupastav robíme aj takéto konkrétne toto je naša… @lupastav kolko beriete za m2? Rozmer dlazby 100 x 50 plus 21 ks lemoviek 100 x 30. Plocha dokopy 42 mOdpoveď na príspevok od chmelko55:
@lupastav kolko beriete za m2? Rozmer dlazby 100… @chmelko55 odkiaľ ste?Odpoveď na príspevok od chmelko55:
@lupastav miloslavov @chmelko55 robím tam teraz bazén akurát budem tam od pondelka 0949285543 kľudne volajteOdpoveď na príspevok od lupastav:
@chmelko55 robím tam teraz bazén akurát budem tam… @lupastav ozvem sa vam dakujemOdpoveď na príspevok od lupastav:
@chmelko55 robím tam teraz bazén akurát budem tam… @lupastav pozdravujem zial bazen bude musiet trosku pockat preto som nevolal.