Detsky bazen

Ahojte, Kupili sme si na leto na ovlazenie maly detsky bazenik na terasu 800litrovy (1,8m priemer). Naozaj maličke 🙂 Kupili sme si aj filtraciu (bude sa tam kupat aj pes takze na chlpy) a multi tablety 5v1 do plavaku. Otazka znie, ze ci staci pouzit tie tablety a menit to kazdych 7 dni ako sa odporuca alebo treba aj nejaky sokovy chlorovy pripravok??? Dakujem! 🙂
Odpovedať
@luiuka nie som cintľavka ,ale do malého bazénika zo psom, to sa viac umaže, psa sprchujem alebo sa ide kúpať do rieky kde nikto nechodí
Odpovedať
Prečo chcete nechať psa kúpať sa v bazéne, po prvé mi to príde nahygienické a po druhé je to chémia, na ktorú môže ten pes reagovať vypadaním srste
Odpovedať
Ja tabletky nemenim, iba doplnam ked povodna dojde. Ale je asi dost pravdepodobne, ze ten bazen mate gumovy a pes ma pazuriky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, zacnete tabletami a meranim ph. Ci bude treba sokovat uvidite potom. Pozrite ci tablety a sok chlor su kompatibilne.
Odpovedať
@marianna_1 Co je na tom nehygienicke? Pes je vnutorny, cistotny a normalne aj spava v cistom pelechu. Ten bazen sme kupili aby sa aj pes mal kde schladit pocas teplych dni. Ale nechapem ze sa k tomuto vobec ludia vyjadruju. Bude k tomu pieskova filtracia ktora to vycisti za chvilocku a tableta na upravu vody proti mikroorganizmom a riasam. A v bazene sa kupala uz aj pred tym a nic jej nevypadalo. @lenkito10 dakujem ano testery mame, ja som sa chcela tomu “sokovaniu” vyhnut tak staci mi aj tato odpoved 🙂 skusime to bez toho.
Odpovedať
@luiuka sok treba az ked sa voda zazelena, napr. Ked sa tyzden nelupete, lebo prsi... aj ked pri 800L by som skor vypustil a dal nanovo. Inak staci ta pieskova a upravovat ph + tablety 5v1 A nieje pes ako pes 90kg macko vs 3kg havko
Odpovedať
@stefanby super. Dakujem za info. 🙂))
Odpovedať
@luiuka my sme mali pre decká minulý rok taký bazén. Vodu som večer vyliala, poliala sa ňou záhrada.
Odpovedať
@zltalienka no tiez sa toho obavam ze je to moc male na takuto prevadzku, mozno ho vymenime za vacsi neskor ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?