Odpoveď na príspevok od kuukoo1:
Dobry den, chcel by som radu ohladom mojho planu … @kuukoo1 ...okolo 3m priemeru bazena sa jedná o váhu do 6 ton plus váha ľudí plus rezerva. Myslím si, že náklady na.... konštrukcia z dreva alebo konštrukcia zo železa plus betónovanie pätiek, fošne, náter, životnosť... ti za vykopanie priestoru pre 3 metrový bazén asi za to stojí... či? Máš 6 mesiacov na osadenie bazéna. Ak dáš každý deň 40 lopát, tak 1.6 môžeš mat aj 6m kruh😉😉Odpoveď na príspevok od brapene:
@kuukoo1 ...okolo 3m priemeru bazena sa jedná o v… @brapene presne toto som potreboval aby mi to niekdo takto vysvetlil. Povodny plan bol kopat len ma napadlo to riesit ako som popísal vyssie. Takze ma caka vikendovy maraton 🙂, kedze v tyzdni na to neni cas, ale do leta daleko. VdakaOdpoveď na príspevok od kuukoo1:
@brapene presne toto som potreboval aby mi to nie… @kuukoo1 Zdravím, a fakt sa ku Vám nedostane ani taký malý mini-bager? Bývajú aj také okolo 1m široké.Odpoveď na príspevok od kuukoo1:
Dobry den, chcel by som radu ohladom mojho planu … @kuukoo1 je to kamenistá pôda, alebo je to čistá skala? Lebo ja som kopal ručne pivnicu a na to staval terasu s prístreškom na auto. Niečo cez 30m2 zeminy rozviezť po záhrade fúrikom a jama veľká ako garáž.. Tiež sa mi tam bager nevmestil.. Na vyrovnanie svahu na podklad pod nazdemný bazén a presunúť nejaké 4 kubíky zeminy vo svahu nezaberie ani jeden človekodeň práce. Iba, ak by tu išlo o zamaskovanú reklamu na prenájom minibagra... Tam bude ten pes zakopaný...Odpoveď na príspevok od zicher:
@kuukoo1 je to kamenistá pôda, alebo je to čistá … @zicher 30m3 som chcel napísať, nie štvorcových.Odpoveď na príspevok od kuukoo1:
Dobry den, chcel by som radu ohladom mojho planu … @kuukoo1 www.lupastav.com Robíme bazény na kľúč,prípravy na bazény výkopy betonaze atď.. 0949285543