Zaujímalo by ma ako sa stavia bazén?? Myslím murovaný. Urobili sme platňu. A teraz začiname murovať s hačkami. Treba tam daku špecialnu izolaciu?? Či už len normalne potiahnuť dohora a obložiť kachličkami?? Mate niekto skusenosti??
@mufka.janka segra ma murovany bazen... vystavali ho a potom im ho jedna firma prisla potiahnut takou foliou akoby , co vyzera ako nater , ktora sa prilnula na tie tvarnice.... ma ho uz asi 9r a stale je OK :) na zimu sa vypusta do 1/3... maju k tomu aj filtraciu a cele vybavenie, vsetko robili svojpomocne, akurat techniku a ten nater specialny im robila firma , co robi bazeny.. Kachlicky neodporucam, praskaju, bazeny tečú atd....( teplo - mraz..)
alebo si kupte z Mountfieldu, cenovo to vychadza najlacnejsie... kuk na ich stranku....
@ferikxixi sestra si to robila svojpomocne, muroval moj ocino a akurat sklolaminat jej robila nejaka firma , co sa tym zaobera... uz su to roky, neviem, ci si bude pamatať, ze kto, ale mozem sa opytat...Technologiu( filtraciu a pod. neviem ci brali tiez od nich,alebo pokupili extra niekde....)
Ale funguje doteraz v poriadku :)