Odpoveď na príspevok od eaaa:
Dobry den, mohla by som poprosit o zdielanie skus… @eaaa a s akou konkretne mate zlu skusenost? len tak zo zvedavosti.Odpoveď na príspevok od eaaa:
Dobry den, mohla by som poprosit o zdielanie skus… @eaaa ak hladate spolahlivu firmu, tak mozem odporucit gs eurotherm, mame s nimi dobru skusenost, vsetko uplne okej. kvalitne odvedenie prace, fajn cena a ani to netrvalo tak dlho. cize za mna super.Odpoveď na príspevok od marchenzo:
@eaaa ak hladate spolahlivu firmu, tak mozem odpo… @marchenzo dobry den, dakujem za reakciu. Pozrela som si recenzie, no je tam niekolko negativnych, dokonca na nekvalitne odvedenu pracu. Mozno ste mali stastie na kvalitnych montaznych pracovnikov.Odpoveď na príspevok od zuzgun:
@eaaa a s akou konkretne mate zlu skusenost? len … @zuzgun dobry den. My s Oknoprojekt.Odpoveď na príspevok od eaaa:
Dobry den, mohla by som poprosit o zdielanie skus… @eaaa ja mám od firmy modrybalkon zasklenie systémom BKS 4tým rokom a v poriadku zatiaľ.Odpoveď na príspevok od benton:
@eaaa ja mám od firmy modrybalkon zasklenie systé… @benton dobry den, dakujem, pozriem sa.