coverphoto
Aktívny

michaelarecht

Michaela  /  34 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Ahoj! Som projektová manažérka webov Modrá Strecha, českej verzie Modrá Střecha a svadobných portálov Moja Svadba a Bereme se. :) Rada sa túlam v prírode, bláznim so svojim psom, zbožňujem kávu a dobrá nálada ma nikdy neopúšťa. Kedykoľvek ma pozdrav, rada ti so všetkým pomôžem.
zaregistrovala sa 3. feb 2020
býva v meste Bratislava
Aktivita
337 príspevkov vo fotoblogoch
336 príspevkov vo fóre
2 inzeráty
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Informácie o projekte
Vítam ťa u nás, na stránke, sociálnej sieti a najväčšom Fóre o stavbe, bývaní, rekonštrukcii, záhrade a domácnosti na Slovensku. Využi všetko, čo ti Modrá strecha ponúka: https://www.modrastrecha.sk/magazine/rychly-sprievodca-modra-strecha-ponuka-mnozstvo-inspiracii-a-odpovedi-na-vase-otazky/ 😉

Ako oslávite/oslavujete október - mesiac pizze? Ochutnáte netradičné kombinácie alebo ste verní klasike? Ktorá pizza je vaša obľúbená? Článok so zaujímavými informáciami o pôvode pizze či tipmi na chutné recepty nájdete v našom Magazíne: https://www.modrastrecha.sk/magazine/oktober-mesiac-pizze-historia-recepty-inspiracie/ 😉

  • kopinja som za netradicne kombinacie. nech to nie je stale o tom istom.
    • michaelarecht
      AUTOR
      @kopin  Veru aj ja, naposledy som si vytuningovala niektorými nenávidenú Hawai a dala som si na to ešte zapiecť syr Niva a nemohla som urobiť lepšie 😃 Odvtedy to je moja naj kombinácia 😃
      • lenikkk4@michaelarecht  Omylom sme si objednali naposledy pizzu so smotanovým základom a bola mega dobrá 🙂
        • rain77ja si myslím, že klasika alebo netradičné chute je jedna vec, ale ak je zlé cesto je akákoľvek obloha na pizzi zbytočná. Svojho času sme si objednávali v NR pizzu od známej pizzerie, veľká fajinová ... áno, svojo času ... prestali sme s tým. Už len to, že je pizza dovezená je nejedlá. Pizza sa musí jesť priamo po vytiahnutí z pece a preto chodíme na pizzu a jeme priamo v reštaurácii. Našu najobľúbenejšiu pizzu si dávame každý rok niekoľko krát na dovolenke na Rabe, jednoducho mňam, tu teda ja idem buď klasika Rucola, ale to cesto je úžasné, alebo Frutti di mare ... mažel 4 druhy syra zvykne, inak, chutila mi aj s artičokami. ale tá Rucola je top a pritom tak jednoduchá a v NR chodíme už len do pizzerie v jednom obchodnom dome na poschodí ... nebudem menovať ale tam ešte aj pizza man musí byť iba s menom na P 🙂 vtedy je tá pizza rozprávková, ale ako píšem, cesto je základ, také bublinové po okrajoch a v strede tenučké !!! najvyšší čas ísť na pizzu @rain76  😃
        • janaigor@rain77  Ta rukola aj mne chutila. Ale to som mala len raz niekde a potom som sa k tomu uz nedopatrala.
          • rain77@janaigor  na Rabe, či niekde inde?
            • janaigor@rain77  Nie nie, tuto u nas.
              • michaelarecht
                AUTOR
                @rain77  mňam, tak to už len z opisu znie famózne! 😃 Ja ak objednávam, tak jedine z pizzerky, ktorú máme na skok od domu a to buď ideme pre ňu osobne alebo viem, že ak mi ju aj dovezú, tak je stále horúca. Jedného času u nás robili kváskovú, tá bola tiež výborná ale mám taký pocit, že ľudia u nás ešte nie sú úplne zvyknutí na pizzu podľa originál receptúry. Aj ja sama som bola v Taliansku najskôr trošku vykoľajená z toho, aké majú cesto. 😃 I keď, keby videli moju kombináciu hawai + Niva, tak by ma poslali prvým lietadlom domov. 😢 😃
                • chmelo202@michaelarecht  to za hranicami ani nepriznavaj, ze si nieco take robila 😃