Máte niekto TEPLIVZDUŠNÚ FRITÉZU?
Poprosím skúsenosti, za a proti 😊
- matkablahovkaMy mame tefalacku uz dlhe roky a je super tam smazit napr.hranolky..len pokvapkam olejom a su ako z panvice..bez smradu v dome a najma bez stekajuceho oleja. Je to dobre aj na rychlu pripravu soté so zeleninou a hocico co cloveka napadne. Len si treba poskusat recepty a potom dookola 😊 v tychto novsich sa daju aj rezne smazit tusim.cize je to vec ktora sice zavadzia ale posluzi..a najma teraz ked je olej skoro zlatom 😅 a velke plus jedla su zdravsim sposobom pripravovane,ale zato rovnako chutne.
- majina.bhttps://www.instagram.com/p/ClWsKVaAbFn/
- sakura77Ja mám teplovzdušnu Tefal ActiFry Genius XL a j nás sa využíva veľmi, robím v nej grilované mäso, batatove hranolky,opekané zemiaky,hranolky, grilovaná zelenina je výborná,halloumi syr napr a rôzne iné veci,za mňa určite super, je to vždy jednoduché a rýchle .my nejedla sme klasika vysmažane veci ,fakt minimálne tak s tým skúsenosti nemám.jedine občas deti chcú anglické raňajky tak tam opečiem slaninu 😀