Zase jeden z nápadov, ktorý nie je z mojej hlavy, ale keď som ho videl na nete, tak som si povedal, že to nie je až taký zlý nápad a treba ho vyskúšať. Sušený kečup má niekoľko výhod... ak robíte obloženú žemľu a chcete sa vyhnúť "nehode" …
Zase jeden z nápadov, ktorý nie je z mojej hlavy, ale keď som ho videl na nete, tak som si povedal, že to nie je až taký zlý nápad a treba ho vyskúšať. Sušený kečup má niekoľko výhod... ak robíte obloženú žemľu a chcete sa vyhnúť "nehode" pri ktorej sa pri konzumácii ostriekate kečupom - použijete sušený. Ďeťom na desiatu - nevytečie z chleba, či pečiva. Sušený je skladnejší ako fľaša kečupu a preto je vhodný na výlet, dovolenku - nezaberá miesto. A nakoniec - on sa dá žuvať ako karamelka... :o)