Prosím Vas, podla čoho ste si rozhodili úložný priestor v kuchyni? Čo Vás inšpirovalo? Čo bolo pre Vás priateľnejšie, komfortnejšie?
Samozrejme, všetko závisí aj od rozmerov, tvaru .
Či ste si spísali na papier, čo chcete v kuchyni uložiť a podla toho ste sa zariadili?
Napr šuflik pre nožíky, šuflik pre príbor, skriňa pre taniere, alebo taniere na stojaka ..
- Skrina až dve pre hrnce ,,,,,atd???
- Skrina/šuflik pre koreniny,
- vyhradenie miesto pre chémiu
- vyhradené miesto pre...
Ja odporúčam vygoogliť, ako má byť ergonomicky uložená kuchyňa (trojuholník chladnička-umývadlo-varná doska).
Najviac času pri varení človek strávi medzi sporákom a varnou doskou, takže tam mám najväčší súvislý kus pracovnej dosky.
Vedľa chladničky mám pracovnú dosku, aby som to nemala ďaleko, keď vyberám/odkladám.
Rúru mám na konci linky, lebo tam človek chodí najmenej.
A čo sa skriniek a šuflíkov týka, tak som si napísala, čo kam pôjde.
Odporúčam www.roomarranger.com. Môžete si to sama navrhnúť.