Na čo položiť detský záhradny domček?

Ahojte, robime na zahrade detsky kutik, kde sa bude moct maly hrat. Nic zlozite, len mensi dreveny domcek a pieskovisko. Je to medzi stromami na zemi. Teraz sme ten priestor vycistili, ako tak vyrovnali, dali geotextiliu a na to pojde potom aj okrasna kora. Neviem sa vsak rozhodnut co podlozit pod detsky domcek, ktory nema dno. Nechcem ho dat len na geotextiliu a vobec nie na koru. Ta bude potom okolo. Rozmyslala som nad takymi terasovymi dlazdicami s click systemom, ale neviem ci na to netreba, aby bol ten pozemok uplne v rovine co my nemame... Nemate nejake napady? Ako mate poriesenu podlahu v detskom domceku vy? Vopred dakujem za inspiracie :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cicaaurora:

Ahojte, robime na zahrade detsky kutik, kde sa bu…
@cicaaurora tak kôra je top pre drozdy...Bratislava ..that's enough...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cicaaurora:

Ahojte, robime na zahrade detsky kutik, kde sa bu…
@cicaaurora Ahoj. Kôra v tom detskom kútiku bude mať akú funkciu? Neviem si predstaviť miesto, kde sa má decko hrať a ja mu to pokazím nejakou estetickou blbosťou. Kôru by som dal možno niekde pred barák pod kvety či čo. Keďže domček nemá dno a je drevený, odpoveď sa priam ponúka. Spravil by som do neho podlahu z dreva a to na tú geotextíliu. Tak, aby nebola geotextília vidieť a okolo piesok a nie nejakú kôru.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cicaaurora:

Ahojte, robime na zahrade detsky kutik, kde sa bu…
@cicaaurora Pod domček železobetónová platňa, a pod stenami základové pásy. A jasné - stavebné povolenie... 🤣🤣🤣
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@cicaaurora Pod domček železobetónová platňa, a …
@petersd ešte že bolo1.4.😆
Odpovedať
gumová dopadová plocha
Odpovedať
a nerozmyslali ste nad tou vonkajsou kobercovou podlahou alebo ako sa to vola, aj na detskych ihriskach to byva take makkucke a teda aj dobre izolovane od zeme ze by mozno ani nevadilo ked bude sediet na zemi( jasne ze nie v mrazoch 😀 )
Odpovedať
tiez tomu celkom nerozumiem, preco nechcete do domceka spravit drevennu podlahu? aku vyhodu ma takyto domcek bez podlahy?
Odpovedať
dakujem za odpovede. nemam muza, ktory je v tychto veciach iniciativny, aby urobil este aj podlahu. Kym sa k tomu rozhybe, tak deti odrastu 🙈 hladam najpohodlnejsie riesenie, ktore by som zvladla urobit aj ja sama. Kebyze to je cisto na mne, tak ho polozim na travnik a okolie neriesim, ale muz ma problem aj s kosenim okolo tychto veci, lebo mu to zavadzia, tak toto bol kompromis umiestnit to do oddelenej casti medzi stromy, kde sa nekosi. Tej kory bude len po okrajoch trochu, to nebudem menit. Najviac miesta zaberie aj tak domcek s pieskoviskom..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cicaaurora:

dakujem za odpovede. nemam muza, ktory je v tycht…
@cicaaurora veď tam daj taky koberec z umelej trávy, neviem presne ako sa tomu odborne nadáva
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od aandrea99:

@cicaaurora veď tam daj taky koberec z umelej trá…
@aandrea99 to som tiez pozerala, ale treba to tusim vysavat s vysavacom, ktory toleruje aj vodu a taky nemame a nebudem ho kvoli tomu kupovat :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cicaaurora:

@aandrea99 to som tiez pozerala, ale treba to tus…
@cicaaurora https://www.mackoviahracky.sk/podlaha... Domcek musi byt tak ci tak na rovine, aby sa nekyval, aby nemal nejaky roh v lufte... Tiez ho nerobis na okrasu, ale aby sa v nom dalo hrat, nie travit cas hladanim miesta, odkial sa gulicky neodkotulaju a stolcek neprevrati... Takze nejaku hodinku s motykou a hrablami by si mohla obetovat...
Odpovedať
Profilova fotka
neviem si to presne predstavit ako to mate v plane robit, no ono to niekedy do toho proste patri ze sa to zaspini a na druhej strane vybudujes lepsiu imunitu u dietata.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:

neviem si to presne predstavit ako to mate v plan…
@zdena_samaj mozno na tom nieco bude, aj ked zase od blata to dieta zrovna byt nemusi :D a to s imunitou nema teda nic.
Odpovedať
je rozhodnute, dame tam take dlazdice s click systemom. Miesto je vyrovnane, tak hadam to bude stacit. Vsak to je len detsky domcek a nie stavba storocia 😅.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?