Máte skúsenosť s trojuholníkovou plachtou proti slnku?

Nemáte náhodou niekto skúsenosti s trojuholníkovou plachtou proti slnku? Ako sa vám osvedčila? Kde ste uchytili ukotvujúce laná? Ďakujem za každú odpoveď.
Odpovedať
Profilova fotka
presne toto momentalne riesim na vlastnom dome. Osobne nemam skusenosti s slnecnymi plachtami ale poznam ludi v zahranici ktori to maju a nevedia si vynachvalit. My s manzelom uz sme sa rozhodli ze si taku plachtu zaobstarame.
Odpovedať
@daniela15 http://forum.tzb-info.cz/117881-stavb... http://www.lama-bs.cz/index.php?doc=1...
Odpovedať
www.vtieni.sk aj Metro, OBI a IKEA maju take plachty.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre tých ktorí hľadajú sofistikovanejšie riešenie ako ponúkajú baumarkety odporúčam našu stránku www.sunsails.sk. Ďalšie riešenia, ktoré sa už čoskoro objavia na našej ďalšej www.mikendapresent.sk, je možné zatiaľ nájsť na stránke nášho dodávateľa : http://umbrosa.be/index2.php?taal=en#.... Systémy SunSails od nami zastupovanej talianskej firmy Corradi sú dizajnovými a pomerne finančne náročnými riešeniami. Ekonomickou alternatívou je práve systém Ingenua.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikenda_present skoda ze vsetky produkty ktore su importovane na SVK su vzdy predrazene. Zila som 10 rokov v NL a casto ked potrebujem nieco take ako su prave sunsail, kupujem to radsej v NL pretoze je to cenovo dostupnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska dakujem za info... urcite to pomoze s vyberom...
Odpovedať
Profilova fotka
S názorom, že sú na Slovensku produkty vždy predražené nesúhlasím. Zvyčajne sa naše ceny vrátane montáže pohybujú na hranici cien našej zahraničnej konkurencie bez montáže. Ale samozrejme nakúpiť a dať si namontovať (čiže fullservis s garanciou) je určite rozdiel. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?