Odvolanie proti rozhodnutiu

Zdravím, prosím vedel by mi niekto vysvetliť pojem ... Vec: odvolanie proti rozhodnutiu V prílohe listu vám odstupujeme odvolanie XY Sťažovateľ stiahol svoju sťažnosť? Či? Práve mi to prišlo... Suseda sústavne nesúhlasí s IBV .. od obce sme odkúpili pozemok, no obec kvôli týmto sťažnostiam nemôže potiahnuť siete a vytvoriť ulicu ... Ďakujem 😊 prajem pekný deň..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dida712:

Zdravím, prosím vedel by mi niekto vysvetliť poje…
@dida712 "Sťažovateľ stiahol svoju sťažnosť? Či?" Nie. Práve naopak. Sťažovateľ podal odvolanie voči rozhodnutiu obce, že vystavila stavebné povolenie na výstavbu IS. Prajem pevné nervy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dida712:

Zdravím, prosím vedel by mi niekto vysvetliť poje…
@dida712 Môže byť, že teta úradníčka neovláda pojmy a týmto listom napr. chce Vaše vyjadrenie ku sťažnosti,.... Môže byť aj, že ak tomuto úradu neprislúcha riešiť odvolanie sťažovateľky, preto odvolanie "odstupujú" nadriadenému orgánu a Vám ako dotknutej osobe to dali len na vedomie. Ťažko povedať čo to je z tých pár viet, ktoré ste teraz tu napísali. Nič ale nebráni zabehnúť do "bieleho domu" , alebo zatelefónovať tam a opýtať sa u nich, čo sledovali svojím listom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dida712:

Zdravím, prosím vedel by mi niekto vysvetliť poje…
@dida712 upresnim ti to- odstupili odvolanie na organ prislusny rozhodnut o nom. Vam ako ucastnikovi konania toto odstupenie poslali na vedomie aby ste mali info o stave konania nakolko ste ucastnikom.
Odpovedať
A už nič iné v tom liste nebolo, len tento kúsok čo si odfotila? Je to potom trošku také hádaj, na čo myslím. Pravdepodobne je to tak, ako uvádzajú kolegovia nadomnou - že ty si to dostala ako účastníčka konania, no potom je zrejme nesprávna formulácia "Vám odstupuje odvolanie". A možno je správna a v kontexte zvyšného obsahu, ktorý nevidíme, by zmysel dávala.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

A už nič iné v tom liste nebolo, len tento kúsok …
@ralf364 urcite je spravna, namestie mieru 3 presov je Okresny urad. To je pravy adresat listu a ako pises cast ktora chyba. A druha cast ktora chyba bude na konci listu "na vedomie:" a tam bude ta ucastnicka so svojou adresou 😃 kym som bol na inej pozicii vo svojej praci nebolo tyzdna aby som podobny list (ale z inej oblasti) nepisal 😃
Odpovedať
Ďakujem 🙂 áno len toto tam je napísané a na zadnej strane sú vypísané mená, komu každému to bude doručené. No nič, čakáme ďalej ... Ešte raz ďakujem, pekný deň prajem 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dida712:

Ďakujem 🙂 áno len toto tam je napísané a na zadne…
@dida712 na urade by mali mat kopiu prilohy ktory odstupovali. Isla by som si ju vyziadat aby ste sa vedeli pripadne pripravit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?