Oprava plisse

Ahojte da sa prosim nejako vymenit plisse sietka bez toho aby sa musel demontovat cely ram? myslim to tak ci sa nedaju len vybrat nejako tie posuvne dvere. Montazna firma mi totiz nedviha telefony a neodpoveda na email.
Odpovedať
aby som sa presnejsie vyjadril zaujimama ci ta sietka sa neda nejako vybrat bez toho aby muselo sa to cele rozobrat?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fox0903:

aby som sa presnejsie vyjadril zaujimama ci ta si…
@fox0903 A keď ju vyberieš, čo potom? Máš náhradnú sieťku? Táto sieťka sa nedá vybrať bez rozobratia. Dajú sa max. vymeniť špagáty - tie vodiace lanká. Niekto to menil a urobil z toho video. Ale neviem, či ti to pomôže.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@fox0903 A keď ju vyberieš, čo potom? Máš náhradn…
@chrobak7 vraj existuju moznosti objednat od ineho dodavatela len tu sietku aspon kamarat tak hovoril, ja som to moc nezistoval jedine co som trochu pozeral tak ine firmy nechcu opravovat plisse od inych dodavatelov. Ale ak poznas firmu v BA kraji co take robi sem snou. thx
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fox0903:

@chrobak7 vraj existuju moznosti objednat od ineh…
@fox0903 Veď práveže neviem o tom, že by nejaká firma ponúkala len samotnú sieťku. A potom tá sieťka ani nemusí pasovať do rámu.
Odpovedať
cize najlepsie dat nacenit cely system plisse, ale aj otazka je este ma napadlo cely system vymenit za posuvne sietkove dvere otazka znie ci existuje nieco take ako posuvne dvere v hlbke profilu plisse?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fox0903:

cize najlepsie dat nacenit cely system plisse, al…
@fox0903 To je otázka na predacu či výrobcu. Ani neviem, aký široký profil máš teraz. Napr. viem, že existujú min. 2 šírky plissé sieťok, čo som videl na trhu. Užie majú cca 1,5 cm, širšie asi 3 cm.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@fox0903 To je otázka na predacu či výrobcu. Ani …
No bohužiaľ takéto firmy sa väčšinou vôbec nechcú púšťať do opráv. Je s tým toľko roboty, že je pre nich rozhodne výhodnejšie proste prísť a nahodiť nové ako ich opravovať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomasjur:

No bohužiaľ takéto firmy sa väčšinou vôbec nechcú…
@tomasjur Tak ja sa im zase ani tak velmi necudujem :-D Myslim, ze sami maju toho vela a nie aby riesili kazdu vec, ktora sa stane. Ale tak jasne, ze by nebolo odveci, keby mali specialne na tie opravy nejakeho dalsieho cloveka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?