Strecha trapez na garaz

Zdravim. Budem mat na garazii pultovu strechu, sikmu do jednej strany. Najprv som chcel robit: krokvy + zaklop + folia + laty + kontralaty + trapez Znami mi ale hovori, kedze v grazi sa nebude kurit, folia mi bude zbytocna, a nech to urobim: krokvy + zaklop + trapez. Co si o tom myslite? mozno to casom medzi krokvami zateplim, aby tam pripadne nemrzlo aspon. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som to kdesi zahliadla, takyto asi podobny styl urobenia strechy na zahrade, nepamatam si presne, ci to bolo ale uplne to iste, ale potom tam niekto pisal, ze by tu foliu tam uz druhy raz dal, lebo mu tam kondenzovala zvnutra na tom plechu voda a kvapkalo mu to na auto, nepamatam ale presne, v ktorej teme alebo kto to pisal ahoj (myslene to bolo tak, ze rano je zima, cez den sa otepli, a tak dokola ... - a potom sa tvori tam ten kondenz vraj)
Odpovedať
Profilova fotka
strešne folia na rozmer ako ma garaž je smiešna položka.... určite foliu dat ked sam pišeš že do buducna zateplovat medzi krokvy...
Odpovedať
Ja som tam dal pur panel. 24 ,- s DPH m2 a ziadna praca hodis hore par srobou hotove. Netreba zaklop foliu laty nic. Staci krov. Podla mna lepsie riesenie. Nevyhoda trochu puka ked svieti slnko ale v garazi mi to je jedno.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter934 garaz je murovana? zateplil by som to teraz pri vystavbe...
Odpovedať
@richard71 garaz je z ytongu 250mm. Zateplovat steny neplanujem, kurit sa tam nebude. Zateplene som chcel mat len branu a strechu aby tam aspon nebola minusova teplota.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?