Strecha BRAMAK PLATINUM

Zdravým ja by som sa chcel podeliť o náš problém so strešnou kritinou BRAMAK PLATINUM. Rok potom ako sme osadili kritinu na strechu nášho rodinného domu sme zistili že vedšina škridlí je popraskaná. Začali sme to teda riešiť s dodávateľom ten to dal na reklamáciu s vyjadrením že máme zle latovanie a že si to mame prelatovať, na vlásne náklady sme si to prerobili vymenili popraskané škridle s vedomím že už to bude v poriadku aj keď sme vedeli že problém nebol na našej strane. Prešiel rok a pól a máme tu o5 rovnaký problém vo vädšiom rozsahu. Vedel by mi niekto poradiť kde je teda problém. Podotýkam že prvé latovanie bolo na 31,5 a teraz 32,5.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matus492:

Zdravým ja by som sa chcel podeliť o náš problém …
@matus492 Vôbec sa mi tie praskliny nezdajú ako príčina latovania. Je to veľmi malá odchýlka a keď si všimnete je prasknutá aj Koncová škridla ktorá je takmer voľná. Toto vypadá ako výrobná chýba takže reklamovať.
Odpovedať
Není tomu dávno, ale niečo som zachytil, ako nejaká samospráva niečo rekonštruovala (bolo to niečo väčšie) a taktiež tam mali problém s strešnou krytinou. Tiež sa to dlhšie ťahalo, ale uspeli. Bolo to v ČR a išlo tam o veľkú plochu a teda aj koruny...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?