Pultova strecha návod

Dobrý deň chcem robiť na xhalupe pultovu strechu a vie mi niekto napísať alebo ma aj nejaké foto skladby , ďakujem.
Odpovedať
google má zas výpadok? a ako ťa vôbec napadlo pustiť sa do niečoho, o čom nemáš ani páru? dokonca si o tom nevieš ani nič nájsť (okrem kladenia stupídnych otázok na verejnom fóre).
Odpovedať
@worker_falcon čakám na takéto stupidne odpovede 😉 , od stupidnych ľudí.
Odpovedať
badenko88, nesmieš sa naňho hnevať, ale spýtal si sa to tak, ako si sa spýtal. Ak môžem napísať za seba, ak s niečím nemám skúsenosť a chcem sa aj napriek tomu do toho pustiť sám, tak si na nete naštudujem čo sa dá, potom si spravím povedzme nejaký svoj návrh, s ktorým vstúpim do diskusie a bude sa o čom baviť. Teraz možno očakávaš, že to niekto "pogúúgli" za teba a naservíruje komplet návod aj s fotodokumentáciou.
Odpovedať
@miselito jasne ze nie len nejaká pomoc čomu sa vyvarovať co nezanedbat atď
Odpovedať
@badenko88 mozno by nebolo na skodu sa zastavit v nejakom tom knihkupectve a niekolko kniziek si aj prelistovat
Odpovedať
Profilova fotka
@badenko88 drevo, vata, drevo, vata,drevo,membrana,drevo,drevo,plech. Alebo Drevo, vata, drevo, vata, drevo, drevo, membrana, drevo,drevo, plech.
Odpovedať
@badenko88 vyvarovať sa amatérskym radám a dat si pozor aby strechu spočítal a navrhol niekto kto tomu rozumie. Pretože pultov a strecha na derevnik ak spadne, tak veľa škody nenarobi. Ak spadne niekomu kto bude v chalupe na hlavu, tak tam už prestávajú všetky srandy. Takže neľutuj peniaze a daj si ju navrhnúť tým co tomu rozumie
Odpovedať
Profilova fotka
Zaklad je ist od vrchu ... aka bude krytina... plech sindel skridla folia... Podla toho vhodnu konstrukciu ... zateplenie poistna hydroizolacia atd.
Odpovedať
dostatocny sklon ... a zvysok ? nikto netusi aka bude skladba, takze ti viac neporadi ... a to uz ako to robit vobec, nato je dost navodov kade tade
Odpovedať
kcem si v mojej chyzy zrobit maly zdroj tepla,malu jadrovu elektraren,nema niekto navod alebo fotky ako si to zrobil?
Odpovedať
@sonau Popozeraj na bazoši, tam isto niečo nájdeš a zvyšok ako to polepit, tu už vymyslíme... Nič neboj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?