Prístrešok nad vchodové dvere

Ahojte, ako by ste vyriešili prístrešok nad vchodové dvere? Máme montovaný drevodom čiže pod 15cm eps je len osb doska čiže o stenu domu nemôžme nič kotviť, jedine o krokvy strechy... Chceli sme iba obyčajné 4 drevené stojky do schodov, vrchný rám a na vrch sklo do šikma...
Odpovedať
Toto budem časom riešiť aj ja …. Tak som zvedavý na návrhy 😉
Odpovedať
V prvom rade si zožeňte výrobnú/montážnu dokumentáciu k skladbe obvodových stien, aby ste vedeli, kde máte hranoly, do ktorých by sa prístrešok mohol kotviť.
Odpovedať
@pattto15 môj príspevok bude od veci. Pozrela som tvoj album, mate to tam nádherné tak to nekaz prístreškom.
Odpovedať
@aandrea99 dakujeme, zial pri rieseni projektu nas projektant odhovoril od potiahnutej strechy (bolo by to ako pristresok) nad vchodovymi dverami a teraz to riesime kvoli dazdu, casto mokre dvere az do polky, tiez sneh... Cize nejake prekrytie aspon po schody je nevyhnutne... Ale ladilo by to k podbytiu presahu strechy a antracitovej farbe...
Odpovedať
@pattto15 takého projektanta by som na kopal do ri.. Pozrieť strechu kde sú krokvy a nadpojiť + dole spraviť dve stojky. Pre každého dobrého strechára to bude jednoduchá práca.
Odpovedať
Profilova fotka
@pattto15 Riešila by som to klasický, napojením na jestvujúce krokvy zo hlavnej strechy... možno vo väčšej šírke ako máš vstup, aby to nebola taká malá "strieška "... napr. ako na ilustr. Obr.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?