Komplikovaná konštrukcia strechy na typovom projekte

Mal by som otazku ohladne volby : ostat pri typovom projekte alebo vytvorit individualny projekt? (obr. v prilohe) Pri typovom projekte je strecha zbytocne komplikovana, co znamena vyssiu cenu (hrebenace, zlaby) ako aj riziko problemov komplikovanejsej konstrukcie v buducnosti. Pri individualnom projekte sa strecha da vyrazne zjednodusit. Otazkou je najma - je komplikovana strecha na typovom projekte naozaj rizikovejsia vzhladom k porucham a pod? - myslite si ze uspora pri zjednoduseni strechy bude vyrazna? (napr pre pouzitie na financovanie indiv.projektu) aky je vas nazor? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm.. tak ta individualne navrhnuta je podstatne jednoduchsia... uspora tam urcite bude... ale tazko mi povedat aka, ale podla mna sa oplati ist do individualneho projektu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez za tu jednoduchsiu variantu.. bude sa to lahsie ukladat a tym padom uz len za robotu ustetris, nehovoria o materialy, ako si spominal sam.
Odpovedať
Súhlas. Konkrétne toto je brutal.
Odpovedať
@markus238 ja vždy preferujem čo najjednoduchšiu strechu. Ale z členitého pôdorysu samozrejme vyplýva členitá strecha. Alebo teda môžete niekde zväčšiť previs a niekde ho zmenšiť a tým pádom dopracovať sa k jednoduchšej streche. Čiže presne tak, ako ste to navrhli aj Vy. Neviem síce aká je orientácia k svetovým stranám, ale to nové prekrytie terasy môže byť užitočné... Mne sa ten nový návrh páči viac ako ten typový. Ale ako pozerám, ten typový ste zmenili aj v pôdoryse, nie len strechu. Čiže pôdorys bude hodne jednoduchší, takže automaticky sa aj strecha zjednoduší. Môj záver: Vy vlastne ani nechcete ten typový, takže nevidím dôvod nad ním uvažovať. Presne viete čo chcete, dajte si to naprojektovať individuálne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?